Studio Anneloes kleding

Studio Anneloes kleding

 

Studio Anneloes kleding is een onderdeel van modesnoepjes. Modesnoepjes is een bedrijf met een team uit de modebranche, ze voldoen aan de modebehoefte van de Nederlandse vrouw. Studio anneloes kleding vind ik persoonlijk het beste merk van deze online winkel. Ik draag nu al een tijdje studio anneloes kleding, en het zit als gegoten. Ik vind de studio anneloes kleding heel leuk, want het is ook uniek. Je ziet er stijlvol uit en toch heb je net even wat anders aan dan de meeste, daarom trekt het mij. Vroeger was ik altijd onzeker, ik wist niet waar ik naar toe ging of moest en ik zag alleen maar vrouwen die er beter uitzagen dan ik. Op een gegeven moment ga je ook echt geloven dat je minderwaardig bent, te lelijk, te dik en ga zo maar door. Bizar hoe dit werkt in je hoofd. Toen ik merkte dat ik het liefst thuis wilde blijven omdat ik mijzelf niet openbaar wilde maken, begreep ik dat er iets ernstigs mis was. Daar ben ik mee aan de slag gegaan en na een jaar heb ik eindelijk mijn zelfvertrouwen weer terug, ik voel mij echt beter en mensen zien dit ook aan mij. Ik durf er voor uit te komen wie ik ben en vind het geweldig om met kleding bezig te zijn. Het lijkt nu wel een beetje omgedraaid, ik wil nu juist gezien worden. Waarom wil je niet gezien worden? Iedereen is prachtig en iedereen heeft het recht om zichzelf te laten zien of gezien te worden.

 

Redactie