Jongenskleding voor mijn twee zoons

Familyfashionata.nlJongenskleding voor mijn twee zoons

En al weer een doos vol jongenskleding  werd er afgelopen week bij ons thuis bezorgd. Mijn jongste zoontje noemt het altijd een cadeautje die we van de postbode krijgen, en dan moet ik daar altijd erg om lachen. Dan  zeg ik altijd dat mama daar echt nog wel centjes voor moet betalen, maar volgens mij hoort hij dat niet eens. Ik moet zeggen ik ben zelf ook altijd erg nieuwsgierig en laat altijd meteen alles aan de kant en ga de bestelling openmaken en controleren. Gelukkig kan mijn jongste zoon de jongenskleding van mijn middelste zoon soms nog afdragen. Maar het is altijd zo leuk als ik heb ik zijn nieuwe out fit voorbij zie komen. Dan zeg ik tegen hem wat ben je mooi. En dan begint hij helemaal te glunderen. Als ik soms tussen de middag even op de site van Family Fashionata zit  te kijken herkent hij de site al en roept hij al postbode. Ik hou natuurlijk de aanbiedingen in de gaten en sla dan alvast op in mijn geheugen wat ik de aankomende keer mee moet gaan bestellen. Het is nog niet voorgekomen dat ik een  bestelling  had die niet volledig is aangekomen omdat iets niet op voorraad was. Dus dan kan dat nog wel even wachten. Als mijn andere zoon thuis komt nadat  hij op het veld met zijn vriendjes heeft gevoetbald, wil er nog wel eens een scheur in zijn mouw zitten of dan is de broek weer stuk omdat er een gat in zit. Koop ik voor hem natuurlijk ook bij Family Fashionata en voor zijn zus kan ik gelukkig ook daar terecht. Soms komen er wel eens in één bestelling twee dozen aan. Maar goed dan heb ik wel meteen de halve familie voorzien van goede en nieuwe kleding.

Redactie