Cap met je eigen handtekening is geweldig!

Cap met je eigen handtekening is geweldig!

 

 

 

 

 

Mijn broertje is gek op de caps van new era! Tegenwoordig is het mogelijk om een cap met je eigen handtekening te bestellen. Hoe ik dit te weten ben gekomen? Mijn broertje heeft een brede collectie van caps, waaronder zijn favoriete caps van new era. Natuurlijk zoekt hij wekelijks het internet af, op zoek naar een cap die hij nog niet heeft. Via het internet kwam mijn broertje terecht op de website headict.nl. Deze website had een zeer breed assortiment betreft de caps. Natuurlijk nam mijn broertje een kijkje in dit uitgebreide assortiment. In deze webshop stonden vele caps te koop, die mijn broertje nog niet in zijn collectie had. Natuurlijk kocht hij een van deze caps. Toen hij verder ging met de aankoop, kwam hij terecht bij een cap met je eigen handtekening. Mijn broertje vond dit erg gaaf, want dat maakt zijn cap natuurlijk bijzonder. Vrijwel niemand heeft een cap met zijn eigen handtekening, dat is natuurlijk hartstikke gaaf. Onmiddellijk heeft mijn broertje deze cap, met zijn eigen handtekening besteld!

Echt een top aankoop!

De cap werd binnen enkele dagen al aan huis geleverd. Er was dus zeker sprake van een goede service. Mijn broertje vond de cap super gaaf, vanwege zijn eigen handtekening. Al zijn vriendje vroegen gelijk, waar hij deze cap had besteld. Iedereen vond het een super gaaf idee, een eigen handtekening op een cap. Een week later hadden een aantal vriendjes van mijn broertje, ook een cap met eigen handtekening aangeschaft!

Redactie