Feestkleding voor meisjes

Feestkleding voor meisjes

 

Ik kwam op een site terecht met feestkleding voor meisjes, ik vond dit zo erg leuk. Ik heb namelijk twee dochters en we hebben belangrijke feesten in december. Voor het eerst komen we met de familie bij een, dit is met zo’n honderd man. Ik kom uit een chique familie, alles moet altijd volgens de etiquette, ik heb mij daar altijd een beetje van af gestoten, als rebelse puber. Maar nu voel ik ook wel dat ik het belangrijk vind dat ze mij respecteren, natuurlijk blijf ik altijd mijzelf, maar wanneer er wordt gevraagd om in nette kleding te komen, dan doe ik dit ook. Ik ben niet meer zo tegenstrijdig dat ik alles wil dwarsbomen. Daarbij vind ik het ook wel leuk, ik heb mijn galajurken al weer uit de kast gehaald en vind het ook leuk om feestkleding voor meisjes op te zoeken, zodat mijn dochters er ook leuk uit zien. Mijn dochters zijn echte prinsessen, zo voelen ze zich ook. Het zijn hele lieve meisjes die nu al voelen dat ze gewaardeerd moeten worden. Ik weet zeker dat het echte sterke vrouwen gaan worden, die weten wat ze willen. Ze stralen al zoveel zelfvertrouwen uit, zonder arrogant te worden, ik vind dit prachtig om te zien. Zover was ik nog echt niet op die leeftijd. Feestkleding voor meisjes is ontzettend leuk, ik raad ook iedereen aan met een dochter het assortiment te gaan bekijken. Er zitten fantastische spullen tussen.

 

Redactie