Er werd naar me gefloten in dit strakke pak

Er werd naar me gefloten in dit strakke pak

Normaal gesproken besteed ik ook heus wel aandacht aan mijn uiterlijk, alleen dan niet op de, hoe zal ik het zeggen, conventionele manier. Ik draag mijn haar half lang bijvoorbeeld en heb een dikke baard – eentje die ik al had ver voordat alle hipsters er ook eentje lieten staan. Ik zou zelf niet zeggen dat ik er onverzorgd uit zie want ik doe er echt wel moeite voor en kies altijd de kleding uit die het beste bij me staat, alleen het is niet iets wat je veel in het straatbeeld tegenkomt, het is wat aparter. Een pak trendyoverhemden.nlbijvoorbeeld, had ik tot de bruiloft van mijn zus gisteren, eigenlijk nog nooit aan gehad. Toegegeven, ik had ooit op de middelbare school een pak geleend van mijn vader dat me, met voortschrijdend inzicht zeg ik dit, écht niet stond. Nu heb ik echter goed de moeite genomen een goed pak uit te zoeken want laten we wel wezen, een gelegenheid als dit vroeg er natuurlijk om dat ik eens uit mijn comfort zone trad. En je kunt wel stellen dat ik eruit ben getreden – en dit had reacties tot gevolg die ik niet had kunnen voorspellen! Laat ik beginnen met het feit dat er door verschillende vrouwen op straat al naar me werd gefloten, een gegeven dat me nog niet vaak, of zeg gerust nooit, was overkomen. Need I say more?

Redactie