Een andere kijk op het leven door de kortingscode schoenen

kortingscode-schoenen-logo2Al jaren is het een van mijn favoriete bezigheden om te winkelen. Ik hou er echt van mezelf in een compleet nieuwe garderobe te steken en vanwege het grote gat in mijn hand moet ik mezelf soms echt tot de orde roepen en me beseffen dat er meer is in het leven dan er gewoon ongelooflijk fabuleus uitzien. Mij is geregeld oppervlakkigheid verweten maar ik pareer mezelf er altijd tegen door te zeggen dat het geld ook gewoon moeten rollen. Zoals Rutte ooit al zei, we moeten zelf de economie draaiende houden natuurlijk. Maar voor mijn eigen portemonnee daarentegen, is het soms toch echt geen gek idee om een beetje op de kleintjes te letten en waar ik dus kan besparen doe ik dat ook met liefde. Vandaar dat ik gelijk mijn oren spitste toen ik een vriendin over de zogenaamde kortingscode schoenen hoorde reppen. Mijn interesse was gelijk gewekt door dit fenomeen en ik zal je in dit blog eens haarfijn uitleggen waarom en je bovenal pogen te overtuigen ook eens van de kortingscode schoenen gebruik te maken. Ga eens bij jezelf na waarom je de ene de week bijvoorbeeld 100 euro voor een paar schoenen betaalt, en een week later tijdens de sale-week nog maar de helft. Dat is toch absurd! Daarom koop ik voortaan gewoon het hele jaar door met korting dankzij de kortingscode schoenen die ik van internet haal. Ik probeer dan ook via dit blog andere mensen te overtuigen om de kortingscode schoenen te gaan gebruiken. Hoe meer kortingen, hoe beter! Als mijn kijk op, en mijn houding ten opzichte van onnodig geld uitgeven al is veranderd, dan moet dit bij de rest van het land toch ook kunnen. Mijn vriendinnen zijn in ieder geval met stomheid geslagen door mijn ommekeer.

 

Redactie