BABYKLEDING MAAT 78

BABYKLEDING MAAT 78

Ik kijk naar de twee kleintjes die trots naast elkaar op de bank zitten. Een grote glimlach op hun gezicht en een drinkbeker in hun knuistjes. Ik blijf me verbazen hoe twee kindjes van wie ik samen zwanger was, die binnen enkele minuten na elkaar geboren zijn, die dezelfde ouders hebben, hoe deze twee kleine mensje na iets meer dan een half jaar ieder hun eigen willetje hebben ontwikkeld. Hoe ze hun eigen maniertjes hebben, hun eigen nukken en eigen grillen. En waar ik toen ze nog heel klein waren het nog wel leuk vond om ze dezelfde kleertjes aan te trekken, is dat nu echt voorbij. Een eigen mensje verdient zijn eigen kledingstijl. Tijd om te gaan winkelen!

QUAPI NIEUWE COLLECTIE

Ik begin met de nieuwe collectie van Quapi. Ik ken het merk van zijn kwaliteit, zachte stoffen en mooie printjes. Daar zit vast en zeker wel iets bij wat past bij die twee kleintjes van mij. Babykleding maat 78, ook dat maakt onderdeel uit van de Quapi nieuwe collectie. Gelukkig maar. Mijn ogen glijden langs de stroom shirtjes, sweaters, broeken en jassen. Te veel om uit te kiezen, hoeveel kleertjes heeft een kindje eigenlijk nodig? Ik besluit dat je altijd een extra shirtje kan gebruiken en leg de nodige kledingstukken in mijn virtuele winkelmandje.

NAME IT ROMPER SALE

Dan valt mijn oog op de Name it romper sale. Een luidkeels ‘joepie’ ontsnapt me. De twee kijken me met grote ogen aan. Ja, jongens, mama is blij met afgeprijsde kleertjes voor jullie. Want de rompers van Name it zijn geweldig. En in de Name it romper sale kan ik makkelijk even een voorraadje aanleggen. Er is nog keuze genoeg en voor ik het weet loopt mijn winkelmandje over. Maar goed dat het een digitaal mandje is, ik hoef er niet mee te sjouwen!

Redactie