Hoe gaan baby rompers en mode samen?

Hoe gaan baby rompers en mode samen?

Er zijn altijd weer nieuwe trends op het mode gebied. Ook bij kinder- en baby mode zijn er bepaalde kledingstukken populairder dan anderen. Vaak zijn deze trends wel vergelijkbaar. Toch is het vaak lastiger om voor je baby leuke kleding te kopen die in de mode is. Je wilt namelijk dat je kind comfortabele kleding draagt die past bij de temperatuur van buiten. Maar daarnaast wil je natuurlijk ook dat de kleding van je baby leuk is en aansluit bij de huidige mode trends. In dit artikel geef ik je wat ideeën van trendy outfits voor je baby.

baby rompers

Baby romper met print

Een van de lastigste kledingstukken zijn baby rompers. Iedere baby heeft ze nodig, maar het vinden van leuke rompers is vaak nog niet zo gemakkelijk. Ze zien er al snel wat saaier uit. De laatste jaren zijn de prints steeds populairder geworden. Ook zijn er rompers met een print erop. Denk bijvoorbeeld aan een dierenprint zoals tijgerprint, panterprint, zebraprint. Maar ook een print met hartjes, sterretjes, autootjes etc. Er zijn heel veel verschillende soorten rompers met print te vinden en dit ziet er een heels stuk leuker uit dan een saai rompertje met een effen kleur. Prints zijn overigens niet alleen populair op rompers, maar ook op allerlei andere baby kleding zijn de verschillende prints terug te vinden.

Baby kleding in aardkleuren

De aardkleuren zijn al een aantal jaar een populaire trend. Deze kleuren zijn niet alleen bij baby kleding populair, maar ook bij dames- en kindermode zijn deze kleuren erg in trek. Bij aardkleuren moet je denken aan de natuurlijke tinten zoals beige, oker, mosgroen en bruin. Deze kleuren kun je in verschillende kledingstukken terug laten komen. Ook is het erg leuk om deze kleuren te combineren met een printje. Zo heb je meteen twee vliegen in één klap!

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en dat je zelf nieuwe trendy kleding voor je baby uit kunt gaan zoeken.

Redactie