La strada sneakers zijn mooi!

La strada sneakers zijn mooi!

 

 

 

 

 

 

Mode is mijn lust en mijn leven! Alweer tijdje volg ik ook een mode opleiding. Mijn droom is om een groots mode ontwerpster te worden. Het onderwerp van vandaag is la strada sneakers. Zoals jullie weten ben ik gek op mode, vandaar dat ik vaak opzoek ben naar nieuwe merken. Ik vind het altijd leuk om merken te leren kennen, die ik zelf nog niet ken. Natuurlijk leer ik er ook veel van, want zo kun je verschillende merken onderscheiden. Wanneer je veel van bepaalde merken af weet herken je ook bepaalde kenmerken van een merk. Zodoende was ik weer lekker aan het rondneuzen op het internet, tot ik terecht kwam op de site sandaaltjes.com. Op deze site stonden vele schoen merken, waar ik nog nooit van gehoord had! Waaronder la strada sneakers. Deze sneakers vond ik er super gaaf en mooi uitzien. Onmiddellijk ben ik een paar van deze schoenen gaan bestellen!

Erg blij met mijn schoenen!

De schoen waren na een week eindelijk binnen! Natuurlijk trok ik de schoen gelijk aan, en gelijk kreeg ik een paar complimenten van mijn vriendinnen. Zij vroegen al gelijk waar ik deze schoenen had gehaald. Natuurlijk vertelde ik hun over de website sandaaltjes.com! Een vriendin van mij heeft ook sneakers van dit merk gehaald, en ook zij spreekt zeer lovend over dit top merk. Iedereen die opzoek is naar schoenen van top kwaliteit. Raad ik aan om een kijkje te nemen op sandaaltjes.com!

Redactie