Tassen4Jou

Tassen4Jou

banner_leftBen je op zoek naar tassen? Tassen4Jou is DE webshop voor tassen! Wij verkopen u tassen in alle soorten en maten en er is keuze tussen diverse materialmen zoals echt leer maar ook PU/imitatie leer.
Wij proberen iedereen te kunnen voorzien van een tas. Daarom zijn onze prijzen erg laag. Wij houden de nieuwe trends in de gaten en leven ons helemaal in om een goed assortiment op te zetten. Zo is er voor iedereen wat binnen onze prijs kwaliteit verhouding.banner_right

U weet bij online shoppen soms niet of de winkel wel betrouwbaar is. Tassen4Jou is voorzien van de 4 zekerheden en zijn wij ook lid van stichting webwinkelkeur. Zo weet u zeker dat u bij ons krijgt waarvoor u betaald.

Tassen4Jou heeft een breed assortiment aan tassen. Zo kunt u kiezen uit een trendy tas van diverse soorten leer. Ook verkopen wij andere soort tassen, wij hebben een ruime keuze aan laptoptassen, schooltassen, werktassen, herentassen, clutches en portemonnees.

Alle producten die te vinden zijn op onze website zijn op vooraad en zijn dus direct leverbaar. Zo proberen wij onnodige lange verzendtijden te verkomen en zo een betere klantervaring te creeƫren.

Neem eens een kijkje in ons grote assortiment. U vind zeker iets wat u leuk vind.logo

Redactie