Klein maar fijn

Klein maar fijn

Met mijn maat 35 heb ik altijd veel moeite gehad om leuke schoenen te vinden. Vaak moet ik de kinderafdeling af speuren om iets te vinden. Het is vrij lastig om hier iets te vinden dat voor een volwassen vrouw van 32 passend is. Roze glitter schoenen vallen bij mij nou niet bepaald in de smaak. Nu is het al moeilijk om iets voor mijn vrije tijd te vinden, werkschoenen zijn al helemaal onmogelijk.

schoen

Voor mijn werk als toezichthouder bij bouwprojecten in Amsterdam, loop ik vaak over bouwterreinen. Ik moet er dan wel op letten dat ik goede werkschoenen aan heb, omdat er overal scherpe objecten op de grond liggen. 5 jaar geleden had ik erg fijne werkschoenen gevonden in mijn maat, maar deze waren nu helemaal versleten. Ik moest dus op zoek naar nieuwe werkschoenen, wat een hele uitdaging was. Na heel veel winkels te hebben bezocht, besloot ik toch maar online te gaan zoeken. Ik koop eigenlijk nooit wat online, vindt dat nog een beetje spannend. Ik ben nog best ouderwets als het om dat soort dingen gaat. Uiteindelijk heb ik toen vrij snel wat gevonden op het internet. Op de site van Bowork hadden ze een hele ruime keuze en heb ik met gemak een paar mooie werkschoenen kunnen vinden. Had ik toch veel eerder moeten doen, dat online shoppen, wat een uitvinding! De schoenen had ik binnen een paar minuten besteld en waren de volgende dag al geleverd, heel fijn. Ze zitten ook zo lekker! Veel beter dan de versleten werkschoenen die ik hier voor had.

Redactie