Timberland herenschoenen voor een verrassing!

Timberland herenschoenen voor een verrassing!

Verrassingtimberland herenschoenen

Ik heb nieuwe timberland herenschoenen gekocht voor mijn vriend. Hij wordt namelijk binnenkort 40 jaar oud en daar heb ik een hele leuke verrassing voor geregeld. We gaan namelijk een midweek naar Ijsland toe, wat al heel lang op onze verlanglijst staat. Hij weet nog helemaal van niks, maar achter zijn rug om heb ik voor hem vrij geregeld en tickets geboekt. Het is daar natuurlijk wel van belang dat je stevig schoeisel hebt, zeker met wat wij gaan doen. Ik wil graag gaan wandelen over gletsjers en bergen, wat soms nogal glad kan zijn. Ik heb zelf ook schoenen van dit merk en weet dat ze stevig en ook warm zijn. Het is daar als wij er zijn ongeveer 4 graden dus warme en droge voeten hebben is dan wel fijn.

timberland herenschoenenIk heb er zin in

Ik heb de Timberland herenschoenen besteld via een webshop genaamd Van Bommel. Daar heb ik een aantal jaar geleden die van mijzelf ook gekocht en was toen heel tevreden over de service. Inmiddels is deze ook nog een stuk beter zelfs, want als je voor 4 uur een bestelling plaatst heb je hem morgen al in huis. Ook kun je op veel verschillende manieren betalen, waaronder iDeal, creditcard, PayPal en overboeking. Het assortiment is erg groot, ze verkopen er ook dingen zoals riemen. En daarnaast is het niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen en kinderen. Voor ieder wat wils, dus neem zeker binnenkort even een kijkje om te zien of er misschien iets voor jou bij zit!

Redactie