Hip heren leren jas kopen

Hip heren leren jas kopen

Voor een heren leren jas kunt u het beste terecht bij een bedrijf dat goede kwaliteit leer verkoopt. U bent hier aan het goede adres, bij Leathershop Doci vindt u een ruim assortiment van veel verschillende soorten leren jassen. Een heren leren jas moet immers wel naar wens zijn, daarom bieden wij u alle soorten en maten aan die u maar wenst.

logo-slide

Versano

Versano is een merk dat oorspronkelijk uit Italië komt, het italiaanse design vindt u terug in de jassen. De leren jassen worden van zacht, soepel lamsleer gemaakt wat prettig aanvoelt en altijd goed zit. Bij Versano bent u verzekerd van altijd de nieuwste ontwerpen, Versano is niet van het volgen van de trends, maar is meer van het neerzetten van een nieuwe trend. Naast dat Versano een topmerk is, is dit merk ook zeer betaalbaar.

Alle soorten en maten

Zoals net al gezegd is Versano een merk met veel variatie. Zo zijn er leren jassen, leren jassen met een bondkraag en leatherlook jassen. Na de keuze van verschillende jassen is er ook heel veel verschillende designs, zo kunt u gaan voor een druk ingevulde jas, maar ook voor een leren jas die zowel als sportief als classy gedragen kan worden. Bijna alle leren jassen op onze site zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

leren-jas-heren-cognac-Versano-Peter-voor

bestelproces

U kunt makkelijk via onze website een jas uitzoeken, die vervolgens met een inzoomfunctie van dichtbij bekijken en daarna betalen via ideal of met uw creditcard. Na uw bestelling komt deze zo snel mogelijk uw kant op. U kunt ook langs één van onze winkel gaan, kijk op onze website voor meer informatie.

 

Redactie