Vest bedrukken met eigen tekst en tekening

Vest bedrukken met eigen tekst en tekening

 

Mijn vriend heeft altijd net alles anders dan de meesten, dit vind ik wel leuk aan hem. Vorige week heeft hij bijvoorbeeld gezocht naar opties voor een vest bedrukken. Hij maakt eigen tekeningen en ook teksten, hij wilde dit graag op een vest bedrukken. Toevallig moest ik laats voor mijn werk wat shirts bedrukken voor een sport evenement, ik gaf hem dus gelijk de site door, een vest bedrukken kon daar zeker. Ik was zelfs erg tevreden over de diensten van de website, ik leverde aan wat er op de shirts moest staan, kreeg een proef versie en nog niet eens een week later werd het geleverd. Het zag er echt goed uit, professioneel zelfs. Mijn vriend leert mij altijd de wereld anders zien, er zijn altijd mogelijkheden, die ziet én vind hij. Dit vind ik prachtig want het inspireert mij ook om andere paden te bewandelen. Een vest bedrukken is maar een klein detail van alle grote dingen die hij aanpakt in zijn leven. Ik denk dat hij gewoon echt een ware kunstenaar is. Zeer gevoelig en oog voor detail. Hij ziet de wereld als een prachtige plek. Ik ook, maar dit komt ook dankzij hem. Hij kan soms gelukkig worden van kleine momenten, momenten die ik niet zie of waar ik snel voorbij loop. Ik leer dat ik meer aandacht aan het nu moet geven, om gelukkig te zijn. Prachtig om dit te leren. Ik probeer het zelf ook weer aan andere mensen te laten zien.

 

Redactie