Goedkope witte T-shirts gekocht voor mijn vriend

12-witte-t-shirts-ronde-hals

Mijn vriend draagt altijd witte t-shirts onder zijn kleding. Of het nu gaat om een overhemd of een t-shirt., hij draagt er altijd een wit t-shirt met ronde hals onder. Omdat hij zelf niet zo van winkelen houdt, en dus niet heel vaak nieuwe t-shirts koopt, zijn de meeste t-shirts hun witte kleur al aardig verloren. Ik vind dit persoonlijk heel onfris ogen als hij zich ’s ochtends aankleedt. Ik krijg hem echt niet mee de stad in dus ik ben online maar eens gaan zoeken naar  goedkope witte T-shirts.

 

Een handig abonnement voor mijn vriend

Ik kwam in mijn zoektocht uit op de website van tshirt-plein.nl. Deze website speelt geweldig in op de karaktereigenschappen van mijn vriend (en het merendeel van alle mannen). Je kan hier namelijk een t-shirt abonnement afnemen waarbij je elke twee, drie of zes maanden nieuwe en frisse t-shirts thuis krijgt gestuurd. Je kan kiezen uit t-shirts met ronde hals of met v-hals in de kleuren wit en zwart.

Tshirtplein

Ik heb meteen een abonnement voor mijn vriend besteld en hij krijgt nu om de drie maanden twee nieuwe witte t-shirts met ronde hals. Dit kost me slechts €12,50 per 3 maanden. Ik ben benieuwd hoe mijn vriend gaat reageren als hij de eerste bestelling goedkope witte T-shirts thuis krijgt gestuurd. Ik ben er in ieder geval wel blij mee, mijn vriend kan nu mooi die vale oude witte t-shirts in de prullenbak gooien.

1979711_1506775379571507_8487073416895699999_n

Redactie