haken breien iets voor jou?

haken breien iets voor jou?

Als je al iemand bent die al breid dan weet je dit al, haken breien. Het zijn namelijk twee technieken, je kunt haken en/of breien. Dan is het wel zo handig als je deze benodigdheden allemaal bij één bedrijf kunt aanschaffen, zo hoef je maar één bestelling te doen!  Daarom hebben ze bij Atelier Knit & Sew te Breda een breed assortiment van onder andere stoffen, fournituren en patronen. Je vindt in onze winkel voor haken breien de volgende merken:

  • Created in X-Land
  • Nootenboom
  • Arella
  • Bottoun
  • Lana Grossa
  • ByClaire

wol3

Inspiratieloos? Kom langs

Bij de winkel kun je inspiratie opdoen, zo kun je aan de medewerkers vragen wat hun nou eigenlijk mooi vinden. Maar ook kun jij je eigen stijl toepassen en de daarbij behorende kleuren kiezen. Het assortiment van dit bedrijf is zo breed, dat er altijd wel wat tussen zit wat voldoet aan jouw wensen, zo blijf je altijd up-to-date van de mode en kun jij lekker doorgaan met wat jij wil creëeren. Ben jij een grote breifan maar woon jij te ver weg om bij de winkel langs te gaan, dat maakt niet uit want binnenkort opent dit bedrijf zijn online webshop. Je vindt daar alle materialen en benodigdheden.

haken

Ervaring

Als de webshop er net zo uit komt te zien als de echte winkel, dan word deze supermooi en zeker het kijken waard. De echte breifans gaan hiervan smullen, het breedste aanbod aan alles waar je aan denkt bij breien/haken. Ik ben een groot fan van deze winkel, hopelijk word jij dat ook.

Redactie