Toch nog even een maat pak online kopen

Toch nog even een maat pak online kopen

 

Op de relatieve valreep wilde ik toch nog een maat pak online kopen, aangezien ik me toch wat zorgen maakte over het kerstgala dat eraan zit te komen. Mijn vriendin was natuurlijk al tijden bezig geweest met het vinden van de juiste jurk maar zelf ben ik er niet zo gepreoccupeerd mee geweest, wilde ik er eigenlijk maar liever niet aan denken. Ik weet heus wel dat ik niks echt fatsoenlijks in de kast heb hangen, maar ik had niet zo’n zin me er mee bezig te gaan houden. Ik ben nogal een struisvogel wat dat betreft soms, ik steek mijn kop weleens een beetje in het zand. Enfin, laatst was de maat vol en wist ik dat ik nu actie moest ondernemen en een maat pak online kopen, want anders zou ik er weleens te laat mee kunnen zijn. Zo’n maat pak moet, zoals de naam het al zegt, namelijk ook nog helemaal op maat gemaakt worden en dus moet je dat toch zeker wel een week of twee geven. Exact een week geleden is mijn pak gearriveerd en ik vind het ongelooflijk wat een kwaliteit er geleverd is. Ineens heb ik ook een stuk meer zin in dat gala omdat ik nu weet hoe gesofisticeerd ik erbij ga lopen – dan wordt het vooruitzicht toch ineens een stuk leuker! Het pak sluit precies aan op mijn lichaam en is helemaal van de goede lengte, niet te lang en niet te kort. Ook heb ik er een mooie strik en een net overhemd bij gekocht die het helemaal gaan afmaken, ik lijk wel een beetje op James Bond!

Redactie