Wij zijn een zeer tevreden klant van Corporate Fashion

9076Wij hebben een hotel. Dit hotel is van onze familie en ik weet niet beter of ik werk hier al sinds ik van de hotelschool kom fulltime. Ik heb voor mijn ervaring ook eerst bij andere bedrijven moeten werken van mijn ouders, dit heeft mij ook geleerd om andere inzichten te krijgen. Nu ik mijn opleiding heb afgerond heb ik natuurlijk met steun van mijn ouders de functie als manager gekregen binnen ons bedrijf. Ik neem mijn functie dan ook erg serieus en ook ben ik meteen eens een plan gaan opstellen van verbeteringen in het hotel. Het is een goed lopende zaak op een zeer aantrekkelijke locatie maar alles kan natuurlijk veel beter. En hiervoor dacht ik aan de representatie. Niet alleen van het hotel maar ook van het personeel. De bedrijfskleding mag dan ook wel een stuk representatiever. Dit heb ik al jaren geleden aangegeven maar nu is het aan mij om er daadwerkelijk ook actie in te ondernemen. Ik ben dan ook eens een afspraak gaan maken met Corporate Fashion. Ik heb dit bedrijf op internet gevonden en alle informatie die ik op deze site vinden kon sprak mij dan ook erg aan. En zo ben ik met mijn plan hiernaar toe gegaan en werd er al snel een ontwerp samen gesteld. Ik heb dit in een werkbespreking ook eens meegenomen naar ons personeel en gelukkig was iedereen enthousiast over mijn plan. En zo heb ik Corporate Fashion de opdracht gegeven om ons allemaal te voorzien van erg mooie en gepaste bedrijfskleding. Een zeer tevreden klant zijn wij van Corporate Fashion. En met onze ervaring kunnen wij dit dan ook zeker alle ondernemingen aanraden die hun personeel die representatieve uitstraling willen geven.

 

Redactie