Ik had nieuwe spaarlampen nodig zodat ik mijn blog kon schrijven

Ik had nieuwe spaarlampen nodig zodat ik mijn blog kon schrijven

nl_logoGoedemiddag allemaal beste lezers. Zoals jullie weten schrijf ik met veel plezier over alles wat met mode te maken heeft. Om mijn blog toch meer diepgang te geven wil ik het vandaag over iets anders gaan hebben. Zo wil ik zelf graag tot in de late uurtjes achter met laptop zitten, dit kan overigens ook een spannend boek zijn. Hier is goed licht noodzakelijk voor, je wilt immers niet dat je ogen ervan slechter worden. Zo was mijn leeslamp, zo kun je het eigenlijk wel noemen kapot. Omdat ik overdag niet de tijd heb om langs een winkel te gaan hiervoor wou ik deze online gaan bestellen. Ik ging dus op zoek naar spaarlampen. Omdat het aanbod tegenwoordig als groot genoeg is ging ik recensies lezen van online webshops. Nadat ik er enkele gelezen had, kwam lampdirect.nl hier het beste in naar voren. Om het kort samen te vatten, volgens vele is Lamp Direct snel en betrouwbaar. Ook worden zij hoog aangeschreven door het grote aanbod dat zij hebben. Dit allemaal was de reden genoeg om hier mijn aankoop te doen. Ik kan jullie nu al verklappen dat ik ook zeer tevreden ben, zij zijn een echte aanrader op gebied van verlichting! Maar terug over de spaarlamp.

philips-ledtube-instantfit-electronic-ballast-(master)_ledtubevlehf-20

Voordelen spaarlamp

Spaarlampen zijn lampen met een schroeffitting. Zo komen soms ook voor met een steekfitting. Deze lampen worden ook wel vaak CFL- of PL lampen genoemd. Dit zijn een van de zuinigste lampen op de markt, dit zie je terug aan de volgende punten:

  • Laag energieverbruik – tot 80% minder dan gloeilampen
  • Lange levensduur – tot wel 20.000 uur!
  • Natuurlijke kleuren – kleurweergave van 80-89Ra of hoger

philips-ecoclassic-candle-b35_hecob35-20

 

 

 

Redactie