Paul Green veterschoen

logo (2)

Zoals mijn vriendinnen inmiddels allemaal weten, weten ze dat ik een grote fan ben van Paul Green veterschoen. Wist je dat van Bommel schoenmode trouwens deze prachtige schoenen ook op hun website verkoopt? Zo heb ik een runner veterschoen gezien op hun website die tevens is voorzien van verschillende leersoorten. De afbeelding hiervan heb ik dan hieronder ook toegevoegd aan dit artikel. Ook heb ik een promotie banner aan dit artikel toegevoegd waarin je wellicht nog net de nieuwe collectie van Paul Green kunt zien, indien dit nog zichtbaar is. Wist je trouwens dat van Bommel meer dan 2500 afhaalpunten heeft? En dat ze ook gratis verzending bieden en tevens de mogelijkheid bieden om de producten gratis retour te zenden? En, alsof dat nog niet alles is bieden ze ook de mogelijkheid om het paar schoenen 14 dagen op proef te houden. Ook hebben ze een grote voorraad, wat ik natuurlijk al direct merkte.

paulgreen Paul-Green--4221-054--01-v1

Online shoppen voor van Bommel schoenen

Zoals ik al hierboven meldde is het voor mij dan ook logisch dat ik mijn toekomstige Paul Green schoenen op de website van deze mode website ga aanschaffen. Ze bieden naast dit merk nog meer mooie merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Wolky en Warmbat? Het laatste merk is een merk uit Australië. Ik verneem dan ook graag jullie mening. Laat het mij dan ook graag weten, want ik stel jullie mening erg op prijs. Zoals de vaste bezoekers weten reageer ik dan ook direct op jullie reacties op dit blog van mij.

Redactie