Mijn bezoek aan kapsalon bussum

Mijn bezoek aan kapsalon bussum

Zoals je kan lezen aan de titel gaat mijn blog deze keer aan mijn bezoek aan kapsalon bussum wat uit is gelopen tot een waar succes. Ik weet nu wel zeker dat ik nooit meer iets anders wil dan naar kapsalon bussum. Ik zal je vertellen waarom, het is echt om te genieten. Mijn haar is perfect geknipt en in deze tijd is dat niet meer de normaalste zaak.

Haar1

Perfecte kapsters

Soms ga je met een twijfelend gevoel in de stoel zitten omdat je dan een andere kapster hebt of je hebt, nog erger soms, een stagiair. Bij deze kapsalon hoef je dat twijfelend gevoel niet mee te nemen, want alle kapsters zijn goed opgeleid en alleen de beste stagiaires worden hier aangenomen. Veel recensies zijn positief en heel erg goed beoordeeld. De kapsalon bied voor veel mensen plaats aan, dit wil dus zeggen dat er geen volle agenda is en dat je hierdoor lange periode moet wachten totdat je eindelijk een keer geknipt kan worden. Er word je in de kapsalon een kopje koffie of thee aangeboden en je word op je gemak gesteld, dit is heerlijk als je lekker wil relaxen tijdens je knipbeurt. Er word veel gepraat als je dat wil, de kapsters staan allemaal open voor een praatje. Naast het gezellige worden er geweldige kapsels gecreëerd. Ik ben zeer tevreden over mijn kapsel, echt perfect!

Wil jij nou ook een mooi verzorgd kapsel? Dan raad ik je zeker deze kapsalon in Bussum aan, zeker een knipbeurt waard!

Haar2

Redactie