Voor Gerry Weber damesmode ga je naar Aad en Marijke

Voor Gerry Weber damesmode ga je naar Aad en Marijke

De mooiste Gerry Weber damesmode koop je bij Aad en Marijke mode in Moordrecht. Deze winkel bestaat al bijna 55 jaar en heeft naast dit bekende merk van Gerry Weber ook andere merken in de collectie, zoals:

  • Taifun
  • Poools
  • Another Woman
  • Roberto Sarto

Meer dan genoeg keuze aan bekende merken kleding in de maten 36 t/m 48 te verkrijgen. Deze winkel is, behalve op de zondag en de maandag, open van 09.30 uur tot 17.00 uur. Mocht het ondanks deze openingstijden nog niet lukken om langs deze winkel te gaan, dan bestaat er een mogelijkheid om buiten deze tijden een afspraak te maken.  

Mooie kleding

Voor een bruiloft welke ik eerdaags heb was ik op zoek naar een mooie outfit. Omdat ik vaker mooie Gerry Weber damesmode heb gekocht, was ik er nu ook weer naar op zoek. Met de hulp van de medewerker van de de damesmodezaak Aad en Marijke ben ik er uiteindelijk in geslaagd om een mooie outfit te kopen. Nu nog een paar mooie schoenen en een tas erbij en ik ben klaar om naar de bruiloft te gaan. 

Niet voor niets bestaat deze winkel al vanaf 1962. Hier geven zij geen verkooppraatjes maar een eerlijk advies. Niet voor niets heeft deze winkel een zeer grote klantenkring, door het goede vertrouwen van deze winkel.

 

 

Redactie