Er op uit naar een camping Toscane

Er op uit naar een camping Toscane

Ben je toe aan een vakantie? dan is campins Toscane misschien een optie voor jou. In het prachtige italiƫ zijn er verschillende gebieden die de moeite waard zijn om een keer te gaan bezoeken. Je hebt in Toscane de mogelijkheid om te verblijven op een luxe camping met bijvoorbeeld stacaravans. Ook zijn er campings te vinden die ruimte hebben voor safaritenten of lodgetenten. Tegenwoordig zijn er zelfs bungalowtenten te vinden waardoor je nog steeds het gevoel van kamperen houdt maar wel met de nodige luxer erbij inbegrepen.

campings Toscane

Wat is er te doen op campings in Toscane?

Vanuit je camping Toscane heb je de mogelijkheid om verschillende dingen te doen. Zo is er in Toscane voor ieder wat wils. Zo is er een prachtige natuur te vinden waar je heerlijk kan fietsen of kan wandelen. Ook zijn er verschillende gidsen die een rondleiding bieden zodat je alle bezienswaardigheden hebt gezien. Je vindt ook verschillende goede ijssalons terug in Toscane die ook zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. 

Een keer gaan wildzwemmen in Toscane

Wat je ook kunt doen in Toscane wat je niet overal kunt doen is wildzwemmen. In  Toscane zijn verschillende zwemplekken te vinden die ideaal zijn om in wild te zwemmen. Voorbeelden hiervan zijn de rivier Farma, deze stroomt door het heuvellandschap. Er is in de buurt ook ook vulkanisch gesteente te vinden wat ook leuk is om te gaan verkennen als je toch in de buurt bent. Daarnaast is er in het noorden van Toscane tussen de Alpen een wandelpad te vinden naar een soort vallei. In deze vallei zijn watervallen te vinden en natuurlijke baden. Je kunt hier een duik nemen vanaf bovenaan de waterval maar je kunt er ook voor kiezen om heerlijk te gaan relaxen.

Redactie