Diploma

Mijn scriptie is eindelijk goed gekeurd en ik heb mijn bachelordiploma gehaald. Ik ben zo blij! Na 4 jaar hard studeren ben ik straks eindelijk HBO-verpleegkundige. Het was eerlijk gezegd bloed, zweet en tranen en die laatste loodjes die waren echt heel erg zwaar. Maar nu is het eindelijk zover en ben ik klaar. Over twee weken is de diploma-uitreiking en daar kijk ik heel erg naar uit. Mijn twee beste studievriendinnen zijn ook geslaagd en we krijgen tegelijkertijd ons diploma uitgereikt. Daarna geven me met elkaar een afstudeerfeestje voor onze vrienden. Mijn ouders zijn ook supertrots en van hen mag ik een nieuw feestjurkje kopen.pwitte-nl-diploma

Samen met mijn vriendinnen willen we er hetzelfde uitzien. Het lijkt ons echt superleuk om op deze avond dezelfde feestjurkjes te dragen. Dat wordt nog wel een uitdaging want we hebben alle drie een heel verschillend figuur. Ik ben heel erg klein (en niet de slankste). Een vriendin is heel erg dun en lang en de andere heeft een normaal postuur. Maar we gaan op zoek en kijken wat we kunnen vinden. We hebben besloten dat de basis zwart wordt en dan eventueel aangevuld met bijzondere details.

Ik heb al op internet zitten surfen naar de huidige modecollecties. Er zijn veel feestjurkjes te vinden en zeker in de kleur zwart. Ik zag een hele leuke met korte mouwtjes en een tailleband met glinsterende knoopjes, maar die was niet in de juiste maten beschikbaar. Verder zag ik ook nog een hele mooie lange strapless feestjurk met witte details erop. Die vond ik heel gaaf, maar mijn vriendinnen jammer genoeg niet. Dat wordt dus nog best moeilijk kiezen zo met zijn drieën. Aanstaande zaterdag gaan we naar een kledingwinkel in de stad. Daar verkopen ze heel veel leuke feestjurkjes. Wat bovendien extra handig is dat ze ook een kleermakersservice hebben. Dus mocht een jurkje korter gemaakt moeten worden dan kan dat daar ook gedaan worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel goed komt. Nu ga ik snel verder met de andere voorbereidingen voor het feest na de diploma-uitreiking. Ik moet nog een boodschappenlijstje maken en mijn vrienden uitnodigen. Ik heb er zo veel zin in. Eindelijk na al die jaren is daar het einde van mijn studie. Ik ben zo ontzettend blij.

 

Redactie