Wil jij ook kleding op maat gemaakt?

Wil jij ook kleding op maat gemaakt?

kleding op maat gemaaktVoor een feest komende week wilde ik graag kleding op maat gemaakt hebben. Het is namelijk zo daar het best wel een extravagante gebeurtenis gaat zijn en daar moet je natuurlijk wel tussen passen. Zelf heb ik wel verschillende mooie jurken, maar die zitten niet meer zo goed. Ik ben namelijk de afgelopen tijd een aantal kilo afgevallen en daardoor zit het een beetje te los. Zelf vind ik het heel erg mooi als iets aansluitend zit en je de vormen van mijn lichaam goed zit. Naar zoiets ben ik dan ook gaan zoeken, maar dat kon ik nergens vinden.

Prachtig geworden

Dat is ook de reden dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen kleding op maat gemaakt te laten hebben. Dit heb ik laten doen bij Jos Exler, waarover ik al heel veel goede verhalen had gehoord. Daardoor wist ik zeker dat zij mij ook kon helpen en had ik veel vertrouwen in haar vaardigheden. Een tijdje daarna was mijn tweedelige mantelpak klaar en kon ik heb voor het eerst gaan passen. Hij zat mij echt als gegoten en was nog mooier dan ik daarvoor had verwacht. Ik heb er ongelofelijk veel complimenten over gekregen. Echt een aanrader om hier iets te laten maken!

Redactie