Wat is viscose voor een stof?

Wat is viscose voor een stof?

Wat is viscose voor stof en waaraan kan je het herkennen? Je hebt het je vast wel eens afgevraagd wat het nu eigenlijk is. Zeker als je verdiept bent in de mode. Viscose is een semi-natuurlijke stof wat goed vocht opneemt. Daarnaast is viscose stof antistatisch wat het een prettig gedragen stof maakt. De uitstraling van deze stof lijkt en voelt als katoen of zijde. Daarom wordt het ook wel kunstzijde genoemd. Dat is eigenlijk wat Viscose voor een stof is. 

wat is viscose voor stof

Viscose stof kopen doe je bij Royal Look

Nu ben je ge├»nteresseerd in het kopen van viscose stof. Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Want bij Royal Look kan je losse viscose stof kopen in meer dan 100 verschillende kleuren en printjes. Wij kunnen jou dus garanderen dat wij de stof hebben die jij zoekt. Dan kan jij mooi aan de slag om jouw eigen droomprojecten tot werkelijkheid kan toveren. 

Soorten stoffen 

Omdat ons aanbod zo ruim is hebben wij naast drukke printjes die erg leuk zijn om te zien ook de basis kleuren met een neutrale basis. Zo hebben wij kleuren als zwart, rood, wit, blauw en meer. Neem zeker even een kijkje op onze website van royallook.nl. Daar vind je vast en zeker de uitgebreide stofkeuze waarnaar jij op zoek bent. En met behulp van ons simpele menu balk kom jij rechtstreeks op de juiste pagina.

Redactie