Wat is er op dit moment trendy?

Wat is er op dit moment trendy?

Dit jaar is er een sportieve trend ingezet. De gympen en sneakers mogen in heldere kleuren. De vertrouwde pasteltinten zijn nog steeds in de mode. Je ziet nu leuke patronen, met een knipoog naar de sport en de combinatie sportief/luxe. Wat ook belangrijk is dat het comfortabel zit. De sneakers worden voor allerlei doeleinden gedragen. Je moet er een lekker stuk op kunnen lopen, of dat nu in het bos is of in een drukke winkelstraat. Het moet ook praktisch zijn. Belangrijk is dat de schoen ademt. Het is handig als je ze snel kunt aan- en uittrekken. 
De algemene trend van de schoenen is dat sneakers van wol worden vervaardigd. De berg-sneaker is een nieuw item. Verder is het fashion dat er wat versiering op de schoenen mag. Dat kunnen gespen zijn, strikken, parels of zijden veters. 

Over de Nubikk schoenen

Voor wie de Nubikk schoenen (NBKK) niet kent, even een korte introductie. Het merk Nubikk voor dames en heren komt van Hollandse bodem. De schoenen zijn speciaal gemaakt voor jongvolwassenen. Het zijn kwalitatief goede schoenen, geschikt om bij diverse gelegenheden te dragen. Er is een vage grens tussen casual en chique. 
De damessneakers zijn voornamelijk verkrijgbaar in wit, grijs, zwart of groen. Voor de mannen zijn deze kleuren er ook en ook nog in taupe. Alle sneakers hebben een luxe, sportieve uitstraling. Behalve sneakers zijn er ook leuke damesboots te koop. Dit zijn sportieve boots van mat leer of lakleer in bruin, zwart of wit. Voor de mannen zijn er comfortabele boots in de kleuren grijs, taupe en zwart. De dameslaarzen hebben een chique uitstraling, in wit, zwartte lak of in glitter uitvoering. 


Mijn ervaring met Nubikk schoenen

Laatst heb ik een leuk paar sneakers gekocht. Het zijn de Yeye Lizard dames sneakers. Ik vind het prachtige sneakers met een leuke slangenprint erop. Deze zijn overigens ook verkrijgbaar in zwart leer, grijs suède en blauw nylon met camouflage print. Ze zitten zeer comfortabel en ik kan ze eigenlijk overal bij dragen. Echt een top schoen. Omdat ik weleens gelzolen draag, is het handig dat ze een uitneembaar voetbed hebben. Deze Yeye sneakers zijn all time klassiekers. Dit betekent dat de basis altijd hetzelfde blijft. Elk nieuw seizoen worden de kleur en/of materiaal aangepast aan de nieuwe trend. Zo loop je er altijd trendy bij. 

Waarom juist Nubikk schoenen kopen?

Het is een comfortabel merk. Altijd aangepast aan de nieuwe mode. Een prima merk voor jongvolwassenen, maar natuurlijk ook voor de zich jong voelende volwassenen. De schoenen zijn van een hoge kwaliteit materiaal vervaardigd voor een passende prijs. 

Redactie