kledingreparatie mijdrecht heeft me geholpen

kledingreparatie mijdrecht heeft me geholpen

Hey, leuk dat je mijn blog weer leest, vandaag een leuk onderwerp, namelijk mijn kledingreparatie mijdrecht. Ik had oude kleding gevonden die nog super paste en die een geweldige look hadden. Enige probleem was hier dat de kleding die ik vond wel het één en ander mankeerde, zo zaten er genoeg gaten of scheuren in, daarom ook mijn bezoek aan kledingreparatie mijdrecht.

kleding

Ben jij ook opzoek naar een goed bedrijf

De Gouden Rits is een kledingreparatie winkel die echt expert is in het repareren van kleding. Van gaten dichtmaken naar inkorten, geen probleem. Zij kunnen deze kleding naar wens veranderen, als bijvoorbeeld als kleding niet meer past kan dit bedrijf het gemakkelijk weer draagbaar maken. Tevens kun je hier ook voor reparaties aan voering, knopen of ritsen terecht.

Het bedrijf adviseerde mij ook over wat ik beter kon doen, er was ook kleding wat bijvoorbeeld wel te maken was maar dat ik beter iets nieuws kon kopen van dat geld. Ze bespreken vooraf de kosten en zeggen precies wanneer je de kleding weer kan ophalen, dit brengt je op de hoogte van waar je aan begint.

kleding1

Kleding is gewoon weer draagbaar

Ja, na het maken van mijn kleding was het gewoon weer draagbaar, ik kon alles weer aan en het zag er gewoon goed uit. Ik zag geen gekke strepen op mijn kleding van sporen van de reparatie. Ik ben echt super tevreden over de dienst en ga zeker terug als er weer iets gedaan moet worden aan mijn kleding of iets dergelijks.

Redactie