Goede kapsalon in Utrecht gevonden

Goede kapsalon in Utrecht gevonden

Ben jij op zoek naar een kapsalon Utrecht waar jij van harte welkom bent en de koffie voor jou klaar staat? Nou dat was ik wel en ik heb toch een leuke gezellige zaak gevonden. Wat ik heel erg belangrijk vind is dat een bedrijf mij een goed gevoel geeft. Met medewerkers die een hart voor de zaak hebben en hun werk met liefde doen. Waar er een gezellige sfeer hangt. Maar natuurlijk ook dat er gewerkt wordt met professionele producten. Bij al deze gevallen kan jij goed terecht bij kapsalon Deal. Deze onderneming bestaat sinds 2009. Het wordt gerund door twee mannen, Dennis en Albert. Vandaar de naam Deal.

Een betaalbare prijs

Bij deze zaak kunt u terecht voor knippen, wassen, verven, drogen en stylen. Mijn haren heb ik een opfrisbeurt gegeven met een mooi nieuw kleurtje erin. Zodat mijn grijze haren weer helemaal verdwenen waren. De vakkundige medewerkers hebben tijdens het verven van mijn haren gezellig met mij gekletst. Nadat het verven helemaal klaar was heeft het personeel mijn haren nog mooi in model gebracht. En dit allemaal voor een betaalbare prijs. Iedereen kan bij deze kapsalon in Utrecht terecht, want zij knippen heren, dames, studenten en kinderen. De medewerkers zijn allemaal op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 

Redactie